Menu:

Kde najít recept na paellu?

Jak uvařit tu nejlepší paellu na světě? To je docela náročná otázka, protože existuje nespočet způsobů, jak tento španělský pokrm připravit. Každá oblast ve Španělsku má ten zaručeně nejlepší a nejchutnější recept, který se v rodinách dědí z generace na generaci a který si každá zdejší hospodyňka hlídá jako poklad. Existují podrobně rozepsané instrukce na paellu z kuřecího masa, některé hospodyňky do tohoto pokrmu přidávají rády také plody moře, ryby a další druhy masa. Základem je ovšem vždycky rýže vařená několik hodin společně se všemi dalšími ingrediencemi, jakými jsou kromě masa některé druhy zeleniny a nejrůznější koření, na obrovské pánvi. Všechny chutě se pak díky tomu skvěle doplňují. Často se do tohoto pokrmu přidává také šafrán, který dodává nejen výslednou barvu, ale také specifickou chuť.

Pokud si chcete vyzkoušet paellu, nebo některý jiný tradiční recept, který má svou kolébku na Pyrenejském poloostrově, neváhejte a navštivte stránky společnosti BMC Brno www.spanelskerecepty.cz. Jednoduché návody na všemožné jednoduché i složitější lahůdky vám pomůžou k tomu, aby výsledný pokrm, který se po vaření objeví na talíři, byl nejen chutný, ale také dobře vypadal.

Nejste-li si jisti, jestli dokážete sehnat kvalitní suroviny do španělských pokrmů, můžete pak využít další projekt, který má společnost BMC Brno ve svém portfoliu. Již několik let úspěšně spolupracuje se španělskými dodavateli těch nejkvalitnějších surovin, olivovým olejem počínaje a kvalitním španělským vínem konče. Vykouzlete tedy společně s touto společností například skvělý slavnostní oběd a připomeňte si se svými blízkými dovolenou ve Španělsku.

29. 04. 2016