Recepty ze Španělska
Žádné letní grilování se neobejde bez masa a zeleniny. Ze zeleniny patří k nejoblíbenějším surovinám ke grilování zejména paprika, cuketa, lilek, žampiony a v neposlední řadě také rajčata. Přitom přípravy zeleniny ke grilování je více než jednoduchá. Stačí zeleninu před grilováním nakrájet na středně velké plátky a ogrilovat na sucho. Z grilované zeleniny můžete připravit také salát ochucený tatarskou omáčkou, majonézou, zálivkou z oleje, balzamikového octa, česneku a bylinek.
Přejete-li si mít zeleninový salát pouze z toho nejkvalitnější zeleniny, pak Vás určitě potěší nabídka společnosti BMC Brno, která se zabývá dovozem a prodejem především španělských potravin značky Bassta. S gastro balením zelenina budete maximálně spokojeni. V gastro balení zelenina najdete především žampiony v konzervě, které můžete použít k přípravě zeleninových salátů, houbových omáček i přípravy masa, neboť právě žampiony mohou dodat Vašim pokrmům tu správnou chuť. Na této webové adrese www.bassta.cz si můžete objednat gastro balení žampiony v balení 2650 g a 850 g.
Jen stěží si lze představit přípravu pizzy bez žampionů. Žampiony v konzervě jsou naloženy ve slaném nálevu. Tato gastro balení jsou ideálním balením zejména pro maloodběratele. K letním dnům neodmyslitelně patří také olivové pochoutky, které můžete připravit z gastro balení olivy. Nově na této webové adrese najdete také 800 gramový rajčatový protlak zahuštěný s přídavkem soli. Rajčatové protlaky jsou základní složkou pro přípravu polévek a omáček. Rajčatový protlak je rovněž určen k dochucení pokrmů z masa a ryb.
26. 06. 2015